Wimpers verven

Wimpers verven

Helaas is niet iedereen gezegend met lange donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van begin tot uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Het voordeel is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijnen dus langer en voller lijken. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopers.

Maak afspraak

PRIJZEN

Verven wimpers - €15,00

Behandeling 20 minuten - €15,00

Verven wenkbrauwen - €15,00

Behandeling 20 minuten - €15,00

Verven wimpers en wenkbrauwen - €25,00

Behandeling 25 minuten - €25,00

Harsen wenkbrauwen (boven, onder en tussen) - €25,00

Behandeling 30 minuten - €25,00

Waarom zou je je wimpers verven?

Er zijn verschillende redenen waarom het verven van je wimpers interessant zou kunnen zijn, zoals bij het hebben van:

> Een lichte kleur wimper: als je een lichte kleur wimper hebt van nature, heb je zonder mascara veel minder sprekende ogen. Als je je wimpers hebt geverfd heb je ook zonder je mascara op een mooie, donkere blik. Maar het is ook een hele fijne basis voor als je je mascara wel aanbrengt. Vaak zie je namelijk bij blonde wimpers dat de aanzet moeilijk donker te krijgen is met mascara. Dat zorgt ervoor dat je bij de aanzet een blond, lichter randje blijft zien. Wanneer je wimpers geverfd zijn weet je zeker dat je wimpers overal lekker donker zijn.

> Allergie: als je ogen geen make-up en/of mascara kan verdragen creëer je met het verven van je wimpers toch mooie donkere wimpers.

> Vakantie: op vakantie draagt de gemiddelde vrouw veel minder make-up, en dus ook minder mascara. Denk aan het uitlopen van je mascara als je gaat zwemmen, of het irriteren van je ogen na het opbrengen van je zonnebrandcrème. Dat zijn al twee grote redenen om je mascara over te slaan in de ochtend. Maar juist op vakantie worden er altijd foto’s gemaakt en wil je er goed uitzien, toch? Het is dan extra fijn als je wimpers geverfd zijn voordat je op vakantie gaat.

> Slecht zicht: als je het lastig vindt om je mascara secuur aan te brengen wil je wellicht liever elke ochtend dit gevecht voorkomen. Je wimpers verven is dan echte een verademing!

> Uitlopende ogen: als je snel last hebt van het uitlopen van je mascara kan je dit erg onzeker maken. Het is niet mooi als je mascara altijd onder en boven je ogen zit. Het geeft een smoezelig effect, en dat is zonde.

> Sporten: als je veel sport, transpireer je veel. Transpireren zorgt voor het uitlopen van je make-up. Ondanks je wellicht waterproof mascara kan gebruiken, is het toch veel lekkerder om zonder make-up op te kunnen sporten maar er toch nog goed uit te blijven zien! Verven dus.

> Lange wimpers: wanneer je van je zelf al lange wimpers hebt kan het verven van je wimpers een uitkomst bieden om daarna geen mascara meer te hoeven dragen. Sommige dames krijgen een heel onnatuurlijk effect als ze bij het hebben van lange wimpers ook nog eens mascara dragen. Als je wimpers dan mooi geverfd zijn heb je toch nog mooie donkere en dus lange wimpers. Het gebruik van een wimper kruller zorgt dan helemaal voor een extra mooi effect.

> Natural Look: wanneer je misschien niet van mascara houdt of een meer natuurlijke look wilt behouden.

> Bril: als je een brildrager bent kan het ook fijner zijn om je wimpers te verven en je mascara te laten staan. Soms gaan de wimpers na het aanbrengen van mascara tegen de glazen van je bril aan. Onprettig!

Wens je meer info?

Interesse om je wimpers te verven of wens je een afspraak? Stuur gerust een bericht.