Ultralifting

Ultralifting

Face lift zonder snijden

Wat is Ultherapie?

Ultherapie of Ultralifting is een niet invasieve behandeling om de huid van het gelaat, hals en decolleté liften met gefocust ultrasound (ultrageluid). Deze behandeling zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep binnen in de huid waardoor de huid terug strakker en jeugdiger word. En dit zonder enige operatieve ingreep en hersteltijd.

Hoe werkt Ultherapie?

Door natuurlijke veroudering verzwakt het collageen van de huid en de elastine word geleidelijk afgebroken. Met tot gevolg verslapping van de huid. Door de gefocusde ultrasound die in de diepe lagen van de huid werkt word het collageen en elastine terug gestimuleerd tot nieuwe aanmaak en zo word de huid zichtbaar en voelbaar terug strakker.

Wie komt in aanmerking?

Voor iedereen met een verslapte huid door veroudering en zijn stevigheid heeft verloren. Ultherapie heeft niet het doel om dezelfde resultaten te bereiken als een invasie chirurgische ingreep.

Wat mag ik verwachten na een behandeling?

De patiënten hebben vaak de eerste dagen een strakker gevoel van de huid. Dit kan omdat de collageen stimulatie aan de gang is. Er kan enige roodheid ontstaan of bij aanraking een beurs gevoel maar dat gaat na enkele dagen weer voorbij.

Ultralifting behandeling Fleur de Vie Health Experience Kalmthout

Wanneer zie ik resultaat?

Na 2 tot 3 maanden zijn de tekenen van de gelifte huid zichtbaar tot het maximale effect na 6 maanden. Het resultaat houd meer dan een jaar vast.

Is de behandeling veilig?

Ultrasone energie is in de medische wereld al maar dan 50 jaar gekend en in gebruik. Meestal gekend bij zwangerschapsonderzoek. Wetenschappelijke klinische onderzoeken hebben de veiligheid aangetoond. Ultherapie is goedgekeurd door FAD en heeft de nodige certificaten bekomen.

Is de behandeling pijnlijk?

Gevoeligheid hangt af van persoon tot persoon. Bij de ene persoon word de behandeling licht tot matig prikkelend ervaren en bij de andere is het gevoeliger. Dit gevoel is enkel tijdens de behandeling en niet meer er na.

PRIJZEN

Momenteel word de behandeling 1x per maand gedaan door een huidtherapeut/laserspecialiste

Ultralifting
Wenkbrauwen
€200
Ogen
€200
Mond
€200
Onderkant gelaat
€500
Wanglijn, kaaklijn en onderkin
Hals
€400
Decolleté
€250
Volledig gelaat zonder decolleté
€1300
Volledig gelaat met decolleté
€1500

ULTRALIFTING DEMO VIDEO

Benieuwd naar de Ultralifting behandeling? Bekijk onze video.

VOOR EN NA FOTO'S