Fleur de Vie Health Experience

Wie ben ik

Hallo, sommige bezoekers van mijn website kennen mij al en weten dat de laatste jaren voor mij er waren van vallen en opstaan.

Dat vallen kan je wel letterlijk nemen want in mei 2018 werd ik het slachtoffer van een zwaar motorongeluk met blijvende gevolgen voor mijn rechter arm en schouder.
Het werken in mijn toenmalig instituut werd eerst onmogelijk, en daarna heel zwaar door de aanhoudende pijn. Na het genezen van de breuken werd ontdekt dat mijn schouderpezen en bicepspees voor 75% zijn gescheurd.

In de tijd tussen mei 2018 en nu juli 2020 ben ik bewuster en anders gaan leven. Ik verbrak de 12 jarige relatie met mijn narcistische vriend en sommige zogezegde vrienden. Het huis waar ik zo graag woonde werd verkocht en ik had het gevoel alles kwijt te zijn waar ik vroeger van dacht niet zonder te kunnen. Maar door leerrijke boeken te lezen, cursussen te volgen en mijn lieve vrienden en dieren natuurlijk, kwam ik er bovenop en herstartte …….. 😊

En nu start het NU verhaal, ondanks de corona.

Feel goed center

Mijn ambities en eigenlijk elke vezel in mijn lichaam verlangen ernaar om terug mijn eigen, nieuwe concept te mogen uitbouwen .
Een praktijk waar jullie je goed voelen, waar je altijd welkom bent.
Een huis waar je graag komt om je te laten verwennen, verzorgen, sporten en relaxen, mooier te zijn van binnen en buiten, waar je alles bijleert over natuurlijke en non-toxische cosmetica en meer, je ervaringen kan delen tijdens onze workshops en praatgroepen en natuurlijk alles te voelen …… kortom een echt Feel Goed Center.
En zo ontstond de nieuwe naam FLEUR DE VIE - HEALTH EXPERIENCE

Fleur de Vie waar je terecht kan voor allerlei schoonheidsbehandelingen met als nieuwkomer het definitief ontharen met de SHR-IPL laser en de anti aging laserbehandelingen.

Health center waar je van allerlei lichaamsbehandelingen kan genieten en zelfs je lichaam en geest een boost kan geven door onze exclusieve zuivere magnesium behandeling.

Dus of je nu wil detox’n, ontspannen of enkel wil aquagymen en stretchen in kleine groep, met twee of privé ….. we zien ernaar uit je te laten kennismaken, begroeten en verwennen.