OrganicSpa

Waarom kies ik voor natuurlijke verzorgingen?

Koop jij wel eens je beauty producten in de supermarkt? Dit is niet zo’n goed idee! De giftige stoffen die gebruikt worden om deze producten te maken krijgen vrij spel in jouw lichaam en dat is nergens goed voor. Vaak zijn ze ook de oorzaak van jouw huidproblemen, net datgene wat je wilt vermijden… Ik kies vol overtuiging voor 100% natuurlijke producten die doen wat ze moeten doen: de huid verzorgen zonder jouw lichaam schade toe te brengen!

Waarom Organicspa?

De reden waarom ik zo’n fan ben van Organicspa is omdat élk product vrij is van chemicaliën en omdat elk ingrediënt biologisch gecertificeerd is. Die biologische certificatie maakt Organicspa uniek: zij gebruiken enkel natuurlijke stoffen waarvan ze zeker zijn dat ze niet bespoten zijn met giftige stoffen, niet kunstmatig bemest zijn en niet genetisch gemanipuleerd zijn. Écht 100% natuurlijk en minstens 70% biologisch gecertificeerd!

Natuurlijke, biologische huidverzorging is de basis voor een mooie huid. Wat er niet in een product zit, is minstens even belangrijk als wat er wél in zit. Daarom is Organicspa een leider in de wereldwijde certificeringsnormen. Onderstaande lijst toont het kwaliteitsniveau voor elk product in de Organicspa reeks:

> GEEN minerale olie
> GEEN siliconen
> GEEN synthetische parabenen
> GEEN PEG’s
> GEEN SLES or SLS
> GEEN ALES
> GEEN parfum
> GEEN phtalaten
> GEEN GMO’s
> GEEN petrochemicaliën
> GEEN artificiële kleurstoffen
> GEEN propylene glycol
> GEEN polycyclische musk
> GEEN synthetische retinol
> GEEN synthetische kleurstoffen
> GEEN dierlijke bij-producten
> GEEN dierproeven
> GEEN kopieën van natuurlijke ingrediënten
> GEEN chemische zonnefilters
> GEEN polysorbaten
> GEEN petrolaten/paraffine wax
> GEEN ethanolamines

Je gezondheid is prioritair!

Kiezen voor natuurlijke huidverzorging betekent dat je ervoor kiest om je gezondheid op de eerste plaats te zetten. Switchen naar een biologisch gecertificeerde verzorgingslijn zal leiden tot minder huidproblemen, minder toxines op je huid en in jouw lichaam. Huidverzorging zou serieuzer moeten genomen worden, want het is overduidelijk dat het gelinkt is aan jouw gezondheid in het algemeen. Elke keer dat je toxische producten gebruikt, bouw je een laag op in je lichaam die na verloop van tijd gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Kiezen voor natuurlijke huidverzorging is de verstandigste keuze die je kan maken als je een gezonder leven tegemoet wil. Om nog maar te zwijgen die mooie, gezonde, stralende huid die je zal creëren 😉

Wens je meer info?

Interesse in de Organicspa verzorgingsproducten of wens je een afspraak? Stuur gerust een bericht.