OrganicSpa Multi-detox clay treatment

OrganicSpa Multi-detox clay treatment

De multi-detox behandeling is ontworpen om te zuiveren en ontgiften. Het doel is om de huid te kalmeren en een nieuw evenwicht te creëren voor de ongezonde huid. De hoge potentie van het masker wordt persoonlijk voor u gemaakt. De ontgiftende werking trekt de onzuiverheden uit het huidoppervlak, verwijdert de dode huidcellen en bevordert de celontgifting. De vochtbalans wordt hersteld om fijne lijntjes gladder te maken en de huid zichtbaar helderder en steviger te maken.

OrganicSpa Multi-detox clay treatment

Behandeling 70 minuten - €85,00

Maak afspraak

OrganicSpa

ORGANISPA combineert biologisch gecertificeerde plantenextracten van een medicinaal niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die minstens voor 75% biologisch gecertificeerd zijn én vegan!

Gemaakt in de ongerepte natuur van Byron Bay in New South Wales, Australië, verkreeg Organicspa het biologisch certificaat van de OFC, de Organic Food Chain. Hier onderscheiden deze producten zich van de vele andere bio-producten op de markt.

Je gezondheid is prioritair!

Kiezen voor natuurlijke huidverzorging betekent dat je ervoor kiest om je gezondheid op de eerste plaats te zetten. Switchen naar een biologisch gecertificeerde verzorgingslijn zal leiden tot minder huidproblemen, minder toxines op je huid en in jouw lichaam. Huidverzorging zou serieuzer moeten genomen worden, want het is overduidelijk dat het gelinkt is aan jouw gezondheid in het algemeen. Elke keer dat je toxische producten gebruikt, bouw je een laag op in je lichaam die na verloop van tijd gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Kiezen voor natuurlijke huidverzorging is de verstandigste keuze die je kan maken als je een gezonder leven tegemoet wil. Om nog maar te zwijgen die mooie, gezonde, stralende huid die je zal creëren 😉

Wens je meer info?

Interesse in de Organicspa verzorgingsproducten of wens je een afspraak? Stuur gerust een bericht.