Organicspa basisverzorging

OrganicSpa basisverzorging

Grondig reinigen, peeling of diepte reiniging, epilatie wenkbrauwen, voedend serum of olie ampul aangepast aan uw huid met zalige massage. We sluiten af met een masker en een verzorgende crème.

OrganicSpa basisverzorging

Behandeling 35 minuten - €45,00
Behandeling 60 minuten - €70,00

Maak afspraak

OrganicSpa

ORGANISPA combineert biologisch gecertificeerde plantenextracten van een medicinaal niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die minstens voor 75% biologisch gecertificeerd zijn én vegan!

Gemaakt in de ongerepte natuur van Byron Bay in New South Wales, Australië, verkreeg Organicspa het biologisch certificaat van de OFC, de Organic Food Chain. Hier onderscheiden deze producten zich van de vele andere bio-producten op de markt.

Je gezondheid is prioritair!

Kiezen voor natuurlijke huidverzorging betekent dat je ervoor kiest om je gezondheid op de eerste plaats te zetten. Switchen naar een biologisch gecertificeerde verzorgingslijn zal leiden tot minder huidproblemen, minder toxines op je huid en in jouw lichaam. Huidverzorging zou serieuzer moeten genomen worden, want het is overduidelijk dat het gelinkt is aan jouw gezondheid in het algemeen. Elke keer dat je toxische producten gebruikt, bouw je een laag op in je lichaam die na verloop van tijd gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Kiezen voor natuurlijke huidverzorging is de verstandigste keuze die je kan maken als je een gezonder leven tegemoet wil. Om nog maar te zwijgen die mooie, gezonde, stralende huid die je zal creëren 😉

Wens je meer info?

Interesse in de Organicspa verzorgingsproducten of wens je een afspraak? Stuur gerust een bericht.