Magnesium Experience

Magnesium heeft een heilzaam effect. De inzet van magnesium bij (sport)massage en voetreflextherapie verhoogt de intensiteit en het effect van de behandeling.

Magnesium ontspant, herstelt en ontzuurt lichaam en spieren.

Magnesium behandeling

Ervaar en geniet alleen of met twee van deze unieke magnesium behandeling.
Meerdere soorten behandelingen voor zowel mannen en vrouwen - vanaf €125,00

Maak afspraak

 

We starten met een voetbad met magnesiumkristallen en een heerlijke voetscrub. Hierbij geven we je meer informatie over dit krachtige mineraal terwijl jij geniet van je verse magnesium smoothy. Hierna scrubben we je huid, dit reinigt en opent je poriën wat zorgt voor de optimale opname van magnesium. Het bevordert de bloedsomloop en ook de afvoer van afvalstoffen.
Hierna volgt een Aloë Vera met magnesium pakking. Deze voelt zacht en verfrissend aan en heeft een helende, genezende werking. Deze behandeling is heel effectief bij gewrichtsklachten en ontspant de spieren.

Tijdens de lichaamspakking kun je genieten van een mini gelaatsverzorging, uiteraard met magnesium.
Voor je op de andullatie matras mag wegdutten geven we je nog een korte massage met magnesium sportolie of andere magnesiumolie die opblijft tijdens je andullatiemassage.

Deze massagematras zorgt voor laag frequente trillingen in combinatie met infrarood. De combinatie van de warmte en trillingen zorgt voor een direct positief effect op de huid, de cellen, organen en zenuwbanen. Het dringt diep door in het lichaam en zorgt voor diepe ontspanning van de spieren. Het is heel geschikt voor mensen met allerlei pijnklachten zoals rugklachten, migraine, spierkrampen en gewrichtspijn.

Als je wil kan je nadien nog genieten van ons binnenzwembad en jacuzzi en/of je rust nog even na in onze relaxzetels met een drankje en enkele magnesium hapjes.

Wat is magnesium eigenlijk?

Magnesium is onontbeerlijk voor meer dan 350 biochemische processen in het lichaam. Daarom wordt (een tekort aan) magnesium in verband gebracht met allerlei verschillende, zeer uiteenlopende klachten. En lijkt het misschien een wondermiddel, maar dat is het niet! Het is gewoon een natuurlijk mineraal dat ons lichaam voor veel dingen nodig heeft (spieren, botopbouw, zenuwgeleiding, hersenfunctie, stofwisseling etc. etc.) en waar veel mensen een tekort aan hebben.