Organicspa lactic + enzyme peel

Extra peeling - OrganicSpa lactic + enzyme peel

Deze behandeling is speciaal samengesteld voor de rijpe huid. De lactic enzyme booster zal een intense peeling voorzien terwijl de regeneratieve processen van de huid worden ondersteund.

Lactic + enzyme peel

Behandeling 75 minuten - €90,00

Maak afspraak

OrganicSpa

ORGANISPA combineert biologisch gecertificeerde plantenextracten van een medicinaal niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die minstens voor 75% biologisch gecertificeerd zijn én vegan!

Gemaakt in de ongerepte natuur van Byron Bay in New South Wales, Australië, verkreeg Organicspa het biologisch certificaat van de OFC, de Organic Food Chain. Hier onderscheiden deze producten zich van de vele andere bio-producten op de markt.

 

Lactic + enzyme peel

De samenstelling van melkzuur met enzymen combineert puur melkzuurpoeder met enzym rijke en krachtige biologisch gevriesdroogde fruitpoeders, die een krachtige actieve boost geven aan de bestaande aha rejuvenate peel. Deze behandeling is speciaal samengesteld voor de rijpe huid. De lactic enzyme booster zal een intense peeling voorzien terwijl de regeneratieve processen van de huid worden ondersteund. Het versnelt de celvernieuwing, verzacht en egaliseert de bovenste huidlagen terwijl het de vochtbalans van de huid verbetert.

Wens je meer info?

Interesse in de Organicspa verzorgingsproducten of wens je een afspraak? Stuur gerust een bericht.