Huidverjonging – Skin rejuvenation

Skin rejuvenation

Huidverjongingsbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele licht technologieën om de verschillende structuren in de huid aan te duiden en oneffenheden te verbeteren. Dit is een snelle, veilige en niet-chirurgische oplossing die ervoor zorgt dat je de jeugdige uitstraling van je huid kunt behouden op elke leeftijd.

Huidverjonging met laser

Vanaf €135,00

Maak afspraak

Wat is Skin Rejuvenation?

Skin Rejuvenation is een huidverjongingsbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele licht technologieën om de verschillende structuren in de huid aan te duiden en oneffenheden te verbeteren.

Door de warmte van de lichtstralen ontstaat er een photothermische en photochemische reactie in de huid. Dit zorgt ervoor dat pigmentatie wordt opgelost en via het lymfesysteem wordt afgevoerd. Tegelijkertijd wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid weer elastisch, zacht en voller. Zonder bijwerkingen ontstaat er weer een jonge, gladde en egale huid.

SHR staat voor Super Hair Removal. Het is een revolutionaire techniek en een grote verbetering van de traditionele IPL en lasersystemen. SHR-IPL is net zo effectief als een diodelaser maar veiliger omdat de warmte niet in één flits wordt afgegeven en de werking niet is gebaseerd op het pigment in het haar maar op de eiwitten in de stamcellen van de haarfollikel. Met snelle pulsen van lage energie en met een lange pulsduur worden haarfollikels in het behandelgebied langzaam opgewarmd en vernietigd.

Wat zijn de effecten van laser skin rejuvenation?

> Het onmiddellijk samentrekken van de collageenvezels
> Verbetering van de strakheid van de huid
> Verbetering van de huidstructuur
> Verfijning van de poriën
> Verwijdering van pigmentstoornissen, fijne rimpeltjes, acné littekens en andere structurele onregelmatigheden
> Aanmaak van nieuw collageen: de warmteontwikkeling tot diep in de dermis, zorgt voor de stimulatie van collageenproductie waardoor er aanmaak van nieuw collageen plaatsvindt. Deze collageenproductie zorgt voor een secundaire verstrakking van de huid.

Wat zijn de ongemakken tijdens de herstelperiode na de behandeling?

De patiënt ondervindt na de behandeling een branderig gevoel dat 30 minuten tot 2 uur kan aanhouden. Na de behandeling ontstaat er een roodheid van de huid. Na twee dagen zal deze roodheid geleidelijk evolueren naar een meer bruine teint die op 5 dagen volledig normaliseert. Vanaf de 2e dag na de behandeling is het reeds mogelijk maquillage te gebruiken.

Welke nazorg is vereist?

De eerste 5 dagen na de behandeling dient een specifieke hydraterende crème te worden gebruikt gevolgd door een regenererende crème die tot een maand na de behandeling gebruikt dient te worden.
Uiteraard moet, zoals na alle laserbehandelingen, tot een maand na de behandeling een totale zonbeschermer worden gebruikt. Verder dienen geen specifieke maatregelen genomen te worden.

Wens je meer info?

Interesse in de Organicspa verzorgingsproducten of wens je een afspraak? Stuur gerust een bericht.