Gelaatsverzorgingen

U kunt bij Fleur de Vie Health Experience terecht voor professioneel advies en verschillende soorten gelaatsbehandelingen. Mijn schoonheidsinstituut is voor iedereen toegankelijk zowel voor vrouwen als mannen.

Je gelaat staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gelaatshuid goed verzorgt. Een gelaatsbehandeling kan je hierbij helpen. Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens.

In mijn salon werken we met de fantastische producten van OrganicSpa en Mary Cohr. Tijdens de gelaatverzorging geven we graag een woordje uitleg over het verloop van de behandeling en de gebruikte producten met hun specifieke werking.

De anti-aging verzorgingen van Mary Cohr zijn in te zetten vanaf circa je 25ste levensjaar. Producten worden aangepast aan de eerste tekenen van veroudering tot producten voor de rijpere en/of veeleisende huid.

Met de Australische producten van Organicspa ben je zeker van 100% natuurlijke en biologisch gecertificeerde volledig Vegan en cruelty free beauty producten. Deze exclusieve producten zitten vol met vitamines, oliën en actieve ingrediënten.

Gelaatsbehandelingen

OrganicSpa basisverzorging
OrganicSpa Multi-detox clay treatment
OrganicSpa Age vita-renewal treatment
OrganicSpa Hydraterende verzorging
OrganicSpa Aha rejuvenate peel
OrganicSpa Lactic + enzyme peel
Acné behandeling studenten
Mary Cohr anti aging verzorging
Mary Cohr aromatherapie verzorging
Mary Cohr Dermabrassion peeling + Derma PH

Na elke gelaatsbehandeling zal je huid zacht en gezond aanvoelen en ben jij weer ontspannen en opgeladen.

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar goed advies, een huidanalyse of een gelaatsbehandeling, maak dan nu je afspraak bij Fleur de Vie Health Experience in Kalmthout.

Heb je nog bijkomende vragen? Twijfel dan niet om ons rechtstreeks te contacteren of eens binnen te springen. We geven je graag het nodige advies.