COVID19 info

WELZIJN EN VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Om u een ideaal ontspanningskader te bieden, waar u in alle rust en veiligheid van onze diensten kunt genieten, werd ons instituut zo ingericht dat de geldende hygiënemaatregelen kunnen worden nageleefd. Ons personeel heeft een opleiding gekregen met betrekking tot die maatregelen en staat u met raad en daad bij. Gelieve hun richtlijnen na te leven en de veiligheidsmaatregelen in alle omstandigheden in acht te nemen.

Verzorging

Om voor u te zorgen voor een optimaal welzijn, passen we de striktste hygiënenormen toe bij onze behandelingen, massages en lessen.Gebruik van een desinfecterende geld zodra u aankomt.
> Dragen van mondmasker verplicht in het Instituut. Bent u het uwe kwijt of vergeten, dan kunt u er eentje krijgen tegen kostprijs.
> Naleving van social distancing
> De verzorgingsruimtes worden vóór en na elke klant ontsmet en verlucht; douches, vloer, meubilair, volledige vervanging van het linnengoed voor de verzorging.
> Dragen van bescherming voor het verzorgend personeel is verplicht om de verspreiding van speeksel te voorkomen: masker, gezichtsscherm en handschoenen (indien nodig).
> Bij aankomst leggen wij u ter plaatse de belangrijkste richtlijnen uit.
> Sterilisatie van het materiaal en verzorgingsapparaten na elk gebruik.
> Ligstoelen worden zo geplaatst dat de social distancing van 1,50 m voortdurend wordt gerespecteerd. Gelieve het meubilair niet te verplaatsen zonder de hulp van ons personeel dat aanwezig zal zijn om ervoor te zorgen dat de gezondheidsmaatregelen worden nageleefd.