OrganicSpa Aha rejuvenate peel

Extra peeling - OrganicSpa Aha rejuvenate peel

Met 13% werkzame bestanddelen, biedt deze op gel gebaseerde behandeling een intensieve begeleiding bij de herstelprocessen van uw huid.

Aha rejuvenate peel

Behandeling 75 minuten - €90,00

Maak afspraak

OrganicSpa

ORGANISPA combineert biologisch gecertificeerde plantenextracten van een medicinaal niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die minstens voor 75% biologisch gecertificeerd zijn én vegan!

Gemaakt in de ongerepte natuur van Byron Bay in New South Wales, Australië, verkreeg Organicspa het biologisch certificaat van de OFC, de Organic Food Chain. Hier onderscheiden deze producten zich van de vele andere bio-producten op de markt.

 

Aha rejuvenate peel

Door veroudering neemt de huidcelvernieuwing af wat resulteert in een ophoping van dode cellen en een doffe huid. Deze geavanceerde verjongingsformule bevat een mix van natuurlijk alfa-hydroxy zuren en enzymen uit fruit en andere botanische bronnen die helpen de bovenste huidlagen te egaliseren en de huidtextuur te verbeteren. De behandeling is ontworpen om de huid te egaliseren, verfijnen, de elasticiteit te verbeteren en de huid te revitaliseren.

Wens je meer info?

Interesse in de Organicspa verzorgingsproducten of wens je een afspraak? Stuur gerust een bericht.